Gruppetur til Albir for seniorer

Frivilligsentraler i Salten arrangerer to ukers gruppetur for seniorer over 60 år til Albir på Spanias østkyst fra 3. oktober til 17. oktober 2020. Det blir med to reiseledere som behersker engelsk. Ta kontakt med Fauske Frivilligsentral tlf 756 04 354 el. Meløy Frivilligsentral tlf 409 00 575 mandag - fredag mellom 09.00 og 14.00. Vær rask med bestilling - det er først til mølla som gjelder.

Aldersgruppe: Fra 60 årFYSIAKOSREISER skreddersyr helse og fritidsreiser som passer for enkeltpersoner og grupper. FYSIAKOS er tredelt med reiseselskapet som grunnpilar. Ansatte og daglig leder (fra Lofoten) er norske.

De to andre greinene av FYSIAKOS er en avdeling med fysioterapi med norsk og spansk autorisasjon. Terapeutene er norske. Med norsk autorisasjon refunderes behandlingene av HELFO etter hjemkomst. Fint om du kan gi tilbakemelding ved påmeldingen hvis du trenger slik behandling.


I tillegg har de en velværeavdeling der du kan få mange tilbud fra Spa med flere typer massasje til pedikyr/manikyr. Dette er noe du kan bestille når du kommer til Albir.

2021 © Gildeskål Frivilligsentral