Frivillige til BUA utstyrsentral

Aldersgruppe: Fra 16 år

HURRA! Endelig skal vi åpne BUA utstyrsentral for gratis utlån av tur- og fritidsutstyr på Inndyr i løpet av november. For å kunne ha åpent mest mulig trenger vi frivillige som skal betjene BUA. Det vil være behov på dagtid, ettermiddag og kveld. Vi ønsker også frivillige som kan jobbe lørdag formiddag. 

Her kan du lese om BUA:

https://www.bua.io/

Hensikten med utstyrsordningen er å gi flere muligheten til å være fysisk aktive og teste flere forskjellige aktiviteter, uten å være avhengig av å kjøpe f.eks. ski, telt, sykkel eller skøyter og dermed bidra til bedre folkehelse, mindre forskjeller og lavere forbruk.  

Som frivillig må du være villig til å bruke PC. Nødvendig opplæring vil bli gitt. Det er fint om du har interesse og kunnskap om tur- og fritidsaktiviteter. Hvis du har praktisk sans og kan gjøre lettere vedlikeholdsarbeid på sykler og annet utstyr vil vi også gjerne høre fra deg.

Hvis du ønsker å gi litt av tiden din til dette gode formålet og bli en del av BUA-gjengen kan du registrere deg her.  Du vil så bli kontaktet så snart det lar seg gjøre. Vi håper på mange engasjerte frivillige medarbeidere!

2021 © Gildeskål Frivilligsentral